Competentiemanagement

De cloud oplossing van Step2HR stelt u in staat competentiemanagement met succes in te voeren in uw organisatie.

Prestatiemanagement

E-HRM cloud software

Step2HR beschikt over een uitgebreide en gedetailleerde competentiebibliotheek waarmee u de gewenste competenties kunt bepalen per team en functie. Uiteraard kunt u hier ook normen aan koppelen voor de mate waarin medewerkers binnen de functie de relevante competenties dienen te beheersen.

Daarnaast biedt ons systeem de mogelijkheid om competentiemetingen uit te voeren. De resultaten worden gerapporteerd en het resultaat vormt de basis voor de verdere competentie-ontwikkeling van de medewerker. Met de e-learning modules en bijbehorende werkboeken van Step2HR kunnen de competenties van uw medewerkers op het gewenste peil worden gebracht.

Onze competentiebibliotheek wordt ook ingezet bij onze module werving & selectie en biedt relevante vragen die bij een interview gesteld kunnen worden.

Het belang van competentiemanagement

Organisaties die zicht hebben op de beschikbare competenties en gebruik maken van de potentiële kwaliteiten van hun mensen hebben een concurrentievoordeel.

De matchfunctionaliteit maakt het mogelijk om de competentiescores van medewerkers op functieniveau te vergelijken. Deze informatie vormt een prima uitgangspunt voor verdere ontwikkelingsplannen.